Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding
Breng je team in beeld
De onderstroom op tafel
  • 3 sessies van 4 uur
  • Kennismaking 1,5 uur
  • € 2.450

Werk je of geef je leiding aan een team waar de energie blokkeert? Waar sprake is van conflicten, bondjesvorming en ziekte? Krijg je geen grip op wat er gebeurd?

Dan is ‘Breng je team in beeld’ iets voor jou. Samen onderzoeken we wat er in de onderstroom gebeurt, maken we zichtbaar welke dynamieken een rol spelen, heffen we belemmeringen op en zetten we passende stappen richting de toekomst. 

Zo kunnen jij en je team weer met positieve en hernieuwde energie met elkaar verder.

Aanbod

Het aanbod bestaat uit een kennismaking van 1,5 uur waarin we inventariseren wat de vraag is. Ook is het een moment om met elkaar afspraken te maken over het traject dat we met elkaar aan gaan. 

De coaching zelf bestaat uit 3 sessies van ieders 4 uur met een interval van 3 weken tussen iedere sessie. Het totale traject beslaat daarmee maximaal 3 maanden. In deze drie maanden onderzoeken we wat er in de onderstroom speelt zodat eventuele blokkades opgeheven kunnen worden. Als dat eenmaal inzichtelijk is, is het tijd om doelen te stellen gevolgd door een teamplan waarin jullie met elkaar afspraken voor nu en in de toekomst vastleggen. 

Circa 2 maanden na de laatste sessie plannen we een moment waarin we aandacht hebben voor de integratie van de opgedane inzichten.

Maatwerk

Het kan zijn dat we gedurende een kennismaking erachter komen dat de voorliggende vraag om maatwerk vraagt. Die ruimte is er. In overleg kunnen we meer of minder sessies plannen naargelang de behoefte. Neem contact op voor meer informatie.