Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding
Eendaagse retraite – editie 8 januari 2022
Leef het leven waar jij volmondig JAAA tegen zegt!
 • 8 uur op zaterdag 8 januari 2022
 • Investeer in jezelf!
 • 125

Voel jij je futloos, leeg en moe. Is dat al langer zo? Ervaar je vaker in je leven periodes van extreme vermoeidheid? Waarin het je niet goed lukt de dagelijkse dingen te doen?

&

Wil jij een energiek leven? Een leven dat helemaal bij je past? Een leven waar je volmondig JAAA! tegen zegt?

Dan is deze retraite voor jou!

Na deelname voel jij je:

 • opgeladen
 • ontspannen
 • energiek
 • geïnspireerd, en;

Verlaat je de dag met nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. 

Jezelf even terugtrekken

Het woord retraite betekent letterlijk “jezelf terugtrekken”. En dat is precies wat deze dag jou biedt: Ruimte maken voor jezelf. Om jezelf op te laden, te voelen wat je ten diepste wil, waar je blij van wordt, en te bezinnen op hoe dat eruit ziet. 

Wat je kunt verwachten

Onder geleide meditaties en mindfulness oefeningen krijg jij alle ruimte om naar binnen te keren en stil te staan bij jouw verlangen. Schrijfsessies zullen je ondersteunen evenals muziek, cacao, beweging en de natuur. In de sessies krijg jij het volgende aangeboden:

Mindfulness oefeningen

om de verbinding met je lijf te maken

Chakra meditatie

om de energie centra te stimuleren zich te openen

Cacao ceremonie

om jou lijf maximaal te laten ontspannen

Visualisatie meditatie

“Ontmoet jouw diepste verlangen”

Beweging met muziek & natuur

om je lijf te activeren

Ontspanningsmeditatie

om alleen maar te hoeven zijn

Tussen de sessies door is er ruimte om te delen met elkaar over wat je tegenkomt, wat je ontdekt of iets anders. Mijn advies is om daar gebruik van te maken. Delen = Helen. In de pauzes is er ruimte om je terug te trekken. De pauzes verlopen in stilte. Voel wat goed voelt en doe dat. De groep bestaat uit minimaal vier, maximaal acht vrouwen. 

Na afloop

Om de opgedane inzichten in jouw leven te integreren krijg je na de retraite (per e-mail) een boek opgestuurd zodat je ook na de retraite verder kunt met de inzichten die je hebt opgedaan. Het bevat meditatieopdrachten die je zullen stimuleren iedere keer weer verbinding te maken met jouw verlangen van dat moment.

Innerlijke verzorging

Gedurende de dag wordt jij helemaal verzorgd en in de watten gelegd. Er is onbeperkt water, koffie en thee beschikbaar. Tussendoor wordt je voorzien van gezonde snacks, fruit en pure chocolade. Je krijgt een vegetarische voedende lunch.

Oorsprong

De inhoud van deze retraite vindt zijn oorsprong in een combinatie van het (tantrisch) boeddhisme, vippasana, mindfulness, psycho- en energetische therapie en het contextuele gedachtegoed van Nagy.

Voor wie?

Deze dag is voor alle mannen en vrouwen die hun leven willen leven zoals zij dit willen. Wil jij dat ook? Meld je dan nu aan.

Voor wie niet?

Deze dag is niet voor jou als je alleen komt om uit te rusten. Er is een gevuld programma waarbij jouw actieve aanwezigheid gevraagd wordt. Zo haal je het maximale uit deze dag voor jezelf.

Locatie

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Nabij Deventer, tussen Twello en Terwolde, ligt zorgboerderij Sterrenland. Doordeweeks werkt een diversiteit aan mensen hier op het land, tussen de bloemen en de kruiden. In het weekend is het sereen en rustig. De locatie kent zowel mooie binnen- als buiten ruimtes waar je heerlijk kunt vertoeven. Lemen muren, openslaande deuren naar de tuin, omringd door natuurbeleving. In alle rust en stilte kom jij helemaal tot jezelf.

Data & investering 2022 (ex btw)
 • Zaterdag 8 januari 2022  € 125
Programma
 • 09.30 inloop met thee/koffie
 • 10:00 welkom
 • 11:00 korte pauze
 • 11:15 eerste groepssessie
 • 12:00 lunch in stilte
 • 13:00 tweede groepssessie
 • 14:00 korte pauze
 • 14:15 derde groepssessie
 • 15:00 korte pauze
 • 15:15 vierde groepssessie
 • 17:00 afsluiting
 • 18:00 einde

NB: Een individueel moment tussendoor is mogelijk als dat nodig is.

Is dit iets voor jou?

Meld je dan nu aan door te klikken op ‘Dit is voor mij!’ aan de rechterzijde van deze pagina. Vul je naam en e-mail in en selecteer ‘Liefde voor jezelf retraite’. Na jouw aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie van mij. 

Over mij

Sinds 2014 hou ik mij actief bezig met mindfulness en mediteren. De eerste kennismaking was vanuit een situatie waarin ik voelde dat ik andere keuzes moest maken, maar niet goed wist hoe. De cursus ‘Mindfulness stress based reduction*’ leek een mooi antwoord te bieden op mijn vraag. Naar binnen keren, vertragen, stilstaan: Het was een openbaring voor mij en sterkt mij in alle aspecten van mijn leven. Sindsdien het niet meer uit mijn leven te denken. Na deze start volgde ik de verdiepende training  ‘Mindfulness en compassie’, diverse stiltedagen, retraites en heb ik mij middels coaching verdiept in de werking van de chakra’s, vrouwelijke en mannelijke energie en energetisch werk. 

* Via de HAN Academy/het Radboud Mindfulness Centrum – Zelfzorgretraite – Belichaam je Sekspower – Mahi Davide