Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding

Het leven
Prachtig, vol dualiteiten
Zowel donker als licht
Kunstig als een paradijs
Verbinden we samen zijn

‘THERE’S A WATERFALL OF WISDOM AT YOUR FINGERTIPS. IF YOU WOULD ONLY LOOK A LITTLE FURTHER IN’ – FIA

Ieder mens komt zo nu en dan vragen in het leven tegen. Als jij op een punt aangekomen bent dat je op zoek wil naar een antwoord dan ben je van harte welkom bij W-AUW. 

 

OVER MIJ

 

Als mens heb ik mij ontwikkeld tot een stevig staande jonge vrouw. Ik ben opgegroeid in Lochem en woon in het prachtige Deventer, hou van de natuur en verwonder me vaak over al het moois dat er te zien is. Ze inspireert mij. Veel van mijzelf kan ik kwijt in schilderen, dansen, zingen en dichten. En ik luister heel graag muziek. Jazz, soul en singer-song writer zijn favoriet in mijn playlist.

 

Mijn missie is om individuen te ondersteunen in het bewegen naar de kern van hun vraagstuk. Daar zijn vaak de antwoorden te vinden. Gedurende het proces neem de context waar iemand intergenerationeel onderdeel van is, in acht. Ik stel jouw vraag centraal. Hiermee hoop ik bij te dragen aan een vrij en gelukkig leven voor een ieder.

 

 

LINDA ALS COACH

Als coach geloof ik dat alle antwoorden op vragen in jou aanwezig zijn. Mijn eigen rol zie ik als de rol van gast. Ik ben passant. En vanuit deze hoedanigheid ondersteun ik jou in jouw ontdekkingstocht.

 

MEER WETEN?

Voor mijn werkervaring verwijs ik u graag naar mijn Linkedin-pagina

 

Boek vandaag nog een kennismaking

Ervaar of jij een match met mij voelt

Maak een afspraak