Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding
Move your potential
Systemisch- en lichaamswerk
  • 2,5 uur
  • Vertel me meer
  • 66,-

Beweeg, dans & ontdek

Op 31 maart organiseren we (Linda Bentvelzen & Linda Rothman) de eerste van een reeks avonden waarin we op ontspannen en creatieve wijze aan de slag gaan met lichaamsgericht en systemisch werk. Hierbij maken we gebruik van beweging, dans en muziek. Het thema is ontdekken en experimenteren.

Dat betekent dat alles kan en mag ontstaan op zo’n avond. Dat er coaching- en therapeutische vragen ingebracht kunnen worden, dat we aan de slag gaan met verschillende thema’s en innerlijk werk. Aan elke avond zal er een thema worden verbonden. We pakken vragen beet en gaan samen op zoek naar de kern. Je stapt als een verrijkt mens de deur uit!

Voor wie?

De avond is voor iedereen die een vraagstuk wil onderzoeken, wil ontdekken wat het lijf te vertellen heeft en/of kennis wil maken met de combinatie van dans, systemisch én lichaamsgericht werk.

Investering & aanmelden

De investering voor een aanmelding in de maand februari bedraagt €55. Daarna is de investering €66. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar linda@linda-bentvelzen.nl of linda.rothman@w-auw.nl.

Doe je mee? Je bent van harte welkom.