Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding
Liefde voor jezelf retraite – editie 8 januari 2022
Creëer meer zachtheid, ontspanning en rust voor jezelf
 • 8 uur op zaterdag 8 januari 2022
 • Investeer in jezelf!
 • 265

Herken jij dat kritische stemmetje dat tegen je zegt: ‘Doe niet zo stom!’ of ‘Dat kan ik niet’ of ‘Het is niet goed genoeg’? of…’. 

Dan is deze retraite voor jou!

Na deze retraite kun jij meer zachtheid en liefde naar jezelf tonen, voel je minder druk, meer rust en ruimte en sta jij in verbinding met jouw verlangens van dit moment.

Liefde voor jezelf

De dag staat in het teken van zelfliefde: Met tevredenheid, zachtheid en compassie naar jezelf kunnen kijken. Ook naar de eigenschappen waar je minder blij van wordt.

In de stilte vind je antwoorden

Door meditaties, de natuur, schrijfopdrachten en je lijf als kompas leer jij jouw innerlijke kritische stem herkennen en erkennen. Zo geef jij ruimte aan jouw eigenheid, verlangens en liefde voor jezelf. Je krijgt handreikingen mee zodat ook na de retraite compassievol naar jezelf kunt blijven.

Oorsprong

De inhoud van deze retraite vindt zijn oorsprong in een combinatie van mindfulness, psycho- en energetische therapie en het contextuele gedachtegoed van Nagy.

Voor wie?

Deze dag is voor alle vrouwen die een liefdevolle(re) verbinding willen met zichzelf, die meer zachtheid willen belichamen, behoefte hebben aan zelfzorg en JA durven te zeggen tegen zichzelf!

Voor wie niet?

Deze dag is niet voor jou als je alleen komt om uit te rusten. Er is een gevuld programma waarbij jouw actieve aanwezigheid gevraagd wordt. Zo haal je het maximale uit deze dag voor jezelf. Ook dat is zelfliefde!

Wat je kunt verwachten

De dag staat in het teken van naar binnen keren. We zoeken de rust en stilte op. Dit doen we met mindfulness oefeningen, meditaties, muziek en dans. We zetten al onze zintuigen open om volledig onszelf en de wereld om ons heen waar te nemen. Daarvoor maken we zowel gebruik van onze innerlijke krachten als de natuur. Ook ons lijf komt als bron van wijsheid aan bod: Door op muziek te bewegen onderzoeken we en geven we uiting aan dat wat er van binnen speelt. Ten slotte: Om de wijsheden, die zich vanuit de oefeningen aan jou openbaren, te doorgronden, werken we met schrijfopdrachten.

Gedurende de dag word je goed verzorgd met gezond voedsel, een gezonde snack, koffie/thee en water.

Locatie

Nabij Deventer, tussen Twello en Terwolde, ligt zorgboerderij Sterrenland. Doordeweeks werkt een diversiteit aan mensen hier op het land, tussen de bloemen en de kruiden. In het weekend is het sereen en rustig. De locatie kent zowel mooie binnen- als buiten ruimtes waar je heerlijk kunt vertoeven. Lemen muren, openslaande deuren naar de tuin, omringd door natuurbeleving. In alle rust en stilte kom jij helemaal aan jezelf toe.

Data & investering 2021-2022 (ex btw)
 • Zondag 10 oktober 2021  € 125*
 • Zaterdag 8 januari 2022  € 265
 • Zondag 3 april 2022         € 265
 • Zondag 19 juni 2022        € 265

* Dit is een eenmalige kortingsactie omdat er van jou toestemming gevraagd wordt om beeldmateriaal op te nemen.

Programma
 • 09.30 inloop met thee/koffie
 • 10:00 welkom
 • 11:00 korte pauze
 • 11:15 eerste groepssessie
 • 12:00 lunch in stilte
 • 13:00 tweede groepssessie
 • 14:00 korte pauze
 • 14:15 derde groepssessie
 • 15:00 korte pauze
 • 15:15 vierde groepssessie
 • 17:00 afsluiting
 • 18:00 einde

NB: Een individueel gesprek tussendoor is mogelijk als dat nodig is.

Is dit iets voor jou?

Is een liefdevolle verbinding met jezelf nu precies wat je nodig hebt? Of lijkt het je gewoon ontzettend fijn om eens kennis te maken met een retraite? Meld je dan nu aan door op de knop ‘Dit is voor mij!’ aan de rechterzijde van deze pagina te klikken. Vul je naam en e-mail in en selecteer ‘Liefde voor jezelf retraite’. Na jouw aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie van mij. 

Over mij

Sinds 2014 hou ik mij actief bezig met mindfulness en mediteren. De eerste kennismaking was vanuit een eigen behoefte om vanuit rust de verbinding met mijzelf te maken. De cursus ‘Mindfulness stress based reduction*’ leek een mooi antwoord te bieden op mijn vraag. Het was een openbaring voor mij. Ik werd mij gewaar van alles wat er van binnen speelde. Sindsdien is het niet meer uit mijn leven te denken. Ik volgde de verdiepende training  ‘Mindfulness en compassie’, diverse stiltedagen, retraites en heb ik mij middels coaching verdiept in de werking van de chakra’s, vrouwelijke en mannelijke energie en energetisch werk. Ik heb het mogen leren van meesters*. Alles heb ik doorleefd en nu is het tijd om dit met jou  te delen. Vanuit de bron van liefde, mijn hart, voor jou.

* Via de HAN Academy/het Radboud Mindfulness Centrum – Zelfzorgretraite – Belichaam je Sekspower – Mahi Davide