Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding
De WAUW voor jou dag!
Aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling!
  • 8 uur
  • Geef richting aan de volgende stap in jouw (werkend) leven
  • € 250 excl.btw

Wil jij een volgende stap in jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling zetten? Wil jij doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt?

Dan is deze dag voor jou!

Je voelt dat je toe bent aan een volgende stap in jouw (werkend) leven. Je wil investeren in de weg daarnaar toe en doet dat graag samen met anderen. Je krijgt energie van synergie! Je hebt zin om de eerste stappen te gaan zetten. Je weet alleen nog niet zo goed waar je echt blij van wordt en hoe een eerstvolgende stap in die richting eruit ziet. Herkenbaar? Lees dan vooral verder.

Werkwijze

Tijdens deze interactieve en dynamische dag ga je met jouw vraag, in een groep gelijkgestemden, aan de slag. Jij mag je eigen weg gaan ontdekken. Helemaal zoals jij het wil. Jij bent in de leiding. De activiteiten en de groep ondersteunen jou in het creëren van overzicht en helderheid. Daarbij wordt aangesloten op wat jij aangeeft, wordt er met je meegedacht en gezocht en wordt je bevraagd.

Het programma

Gedurende de dag is er ruimte voor vertragen en naar binnen keren. Immers, de weg naar buiten, begint bij jouw binnenste. Je kunt alleen voelen wat jou blij maakt door verbinding met jouw eigenheid, jouzelf te maken. Dat doen we door te starten met aandachtsoefeningen.

Je gaat ontdekken welke kwaliteiten je hebt. Door spelenderwijs een opstelling met playmobil te maken krijg jij de kans om vanaf een afstand naar jouw eigen werkelijkheid te kijken. Dit biedt overzicht en helderheid.

Zelfzorg is tevens onderdeel van de dag. Dit doen we door gebruik te maken van de natuur. Wist je dat 20 minuten in de natuur per dag jouw zorgsysteem activeert? Daar gaan we gebruik van maken! Neem wandelschoenen mee. 

Doen waar je blij van wordt kan alleen in een omgeving die past bij jou. Om erachter te komen hoe zo’n omgeving eruit ziet gaan we aan de slag met jouw kernwaarden. Dit is de vertaling van jouw binnenste, naar buiten!

Weet je nog dat als kind alles mogelijk was? Daar gaan we even naar terug! Op welke wijze, dat blijft nog even een verrassing. Alles verklappen is ook zo flauw! Hint: Creatief bezig zijn is hier aan de orde. 

We sluiten de dag af met bewegen en een moment van stilte. Zorg dat je makkelijke kleding aan hebt. 

De groep

De groep bestaat uit vier deelnemers. Allen zijn dit mensen die als ondernemer of als privépersoon een volgende stap willen zetten in hun een persoonlijke of professionele ontwikkeling. De groep is bewust klein omdat dit bijdraagt aan het bieden van een veilige setting en het hebben van aandacht voor elkaar.

Waarmee je de dag verlaat
  • Nieuwe inzichten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Je weet waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt;
  • Je weet welke kwaliteiten je hebt;
  • Je hebt nieuwe ideeën en ziet mogelijkheden en weet welke eerste stappen jij kunt zetten.
Locatie

Op een prachtige locatie, middenin de bossen nabij Deventer (3 km afstand), ligt hotel Gaia op het landgoed Rande. In deze rustgevende, creatieve omgeving heb jij alle ruimte om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Je kunt er overnachten in een van de kamers vol beleving. Er is tevens een sauna aanwezig! Er een kleine retraite van maken behoort dus tot de mogelijkheden.

FOTO’S 

Verzorging

Gedurende de dag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Tevens wordt er voor een lunch gezorgd en zijn er tussendoortjes zoals fruit en een snack beschikbaar. 

Contact

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Klik hier.