Nazomer aanbieding - Liefde voor jezelf retraite! Bekijk aanbieding

Vanochtend (19-05-2021) deed ik, in de week van Musework Live, mee aan de workshop 'Door de ruimte' van Caroline Doorenbosch. Lees hier meer hoe deze workshop mij inspireerde en wat dat deed.De grond waar ik op sta

Mijn eigen verhaal

Vol ontwikkeling en kleur

Met liefde, aandacht en zachtheid

Mijn boekje

Van binnen naar buiten

Vol vertrouwen en wijsheid

Levenswijsheid opgedaan

Door alles wat er op mijn pad kwam

werd W-AUW geboren

Coaching

met liefde en betrokkenheid

Door de elementen van de natuur

geïnspireerd, voedend

Groen als de planten, de geur die

ik bijna kan ruiken, als een bos

vroeg in de ochtend

met de dauw en nevel nog op de aarde

aarde, de grond waar ik op sta

zij steunt mij.In de workshop kregen we de opdracht om eens rond te kijken en stil te staan bij de ruimte waar je in zit. Heerlijk vond ik dat. Wat is er veel ruimte! De tweede vraag was om in 100 seconden 10 elementen te verzamelen. Ik kwam niet verder dan zeven, maar dat was okee. Intuïtief koos ik de elementen die kloppen. Je ziet ze op de foto: Een persoonlijk boekje waar ik veel in schrijf (het onderste lichtbruine boekje met hartjes erop). Daarbovenop een blauw boekje: De wereld van Andersom. Ik voelde daarbij de associatie met wijsheid en vertrouwen. Daarbovenop de brochure individuele coaching en mijn visitekaartje van W-AUW. Zij liggen op de grond waar ik op sta. Omringt met natuurelementen: De plant (groen en aarde), de thee (water) en lucht. en moment . En natuurlijk een potlood om het verhaal mee te schrijven. Potlood, omdat een verhaal, een narratief, nooit vastligt. Het is continu aan verandering onderhevig.Wat een prachtige workshop. Dankjewel Caroline en Musework voor het organiseren van deze week Musework Live.